Pitkästä aikaa,moneen kuukauteen, oli viikonloppu joka ei ollut työntäyteinen.Perjantaina illalla laulettiin Playstationin Singstar-levyjä.Lauantaina käytiin pyöräilemässä.Käytiin Runebergin tuvalla pyörähtämässä ja kuvailin sielä maisemia sekä haudoille vietiin kynttilöitä.Menin jo klo 20 nukkumaan,kun väsytti todella paljon ja tänä aamuna nousin normaali viikonloppu aikaan eli kello 8. Muuta hommaa tälle päivää ei ollut kuin ruuan laitto ja kun oli inspiraatiota tein 4 paria korvakoruja.Niistä kuvia sitten myöhemmin.

Tähän postaukseen laitan nyt niitä eilisiä kuvia sieltä Runebergin tuvalta.Tämä paikka on ihan tässä meidän kotinurkilla,kivenheiton päässä.Melkein joka päivä tuon ohitte tulee mentyä..ja aattelin pitkästä aikaa ottaa siitä kuvia.Sisälle ei nyt päässyt kun se on auki vain kesällä..vaikka eipä sielä nyt mitään ihmeempää ole,pieni mökki,monta kertaa nähty.Se on vain niin hienolla paikalla tässä mettän keskellä veden äärellä.

 

DSCN6252.jpg

 

 

Siinä se pihapiiri komeilee..mökki on vuonna 1811 rakennettu ja sielä Runeberg vietti lapsuutensa kesiä

DSCN6254.jpg

 

 

 

 

DSCN6255.jpg

 

 

 

Talon takaa

DSCN6257.jpg

 

 

Mikähän käyttö tällä on ollut aikanaan..oiskohan ollut saunarakennus.Nykyisin se on vahtimestarin mökki..eli kesäsin siellä on kesätyöläisien lepopaikka :)

 

DSCN6256.jpg

 

 

 

Pihalta menee rantaan laituri jossa kivat maisemat..

DSCN6259.jpg

 

 

 

Pikkunen saari keskellä lätäkköä..

DSCN6260.jpg

 

 

 

 

DSCN6261.jpg

 

 

Ja lopuksi otin kuusen alta kuvan ja siitä jatkettiin mettäpolkua pitkin riippusillalle joka johtaa leirintäalueelle.

DSCN6263.jpg