No niin taas albumia pukkaa. Heti alkuun kerron että tämän tein askarteluystäväni Scrapqueenin ohjeella.Sanoisinko että 90% on ohjeen mukaan .Muutamissa kohdissa vaihdoin omasta mielestä paremmin sopivat kuviopaperit ja pari virhettäkin tuli jotka piti sitten ratkaista tekemällä toinen systeemi.Mutta kyllä tästä tuli aika lailla samanlainen ja mun yksi suosikeista.Ensinnäkin teemana matkailu on erittäin hauska ja vielä kun siihen on saatu vintagen henki niin sehän on enempi kuin sopiva mun makuun.

Aloitin tämän tekemisen joskus talvella.Ehkä helmikuussa ja en muista tarkkaan milloin oli valmis..Tuntuu niin kaukaselta ajatella viime talvea.Tämänkin valokuvailin kesällä aurinkovarjon alla joten taustalla häilyvä väri ei ole mikään loistava enkä saanut Picasalla sitä paremmaksi ilman että muut värit kärsii joten näillä mennään.Tämän blogin tarkoitus ei muutenkaan ole esitellä erityisiä valokuvauksen hienouksia ja taitoja koska niitä ei ole :DD Mun metodi on että nappaa kuva ja jos se vähääkään muistuttaa kuvauksen kohdetta niin se kelpaa mulle.Olishan se kätevää opetella tuota kameran sekä kuvankäsittelyn tekniikkaa mutta mulla ei aika riitä siihen eikä toisaalta myöskään kovin suurta intohimoa siihen löydy.Ja kun nyt päästiin tähän aihepiiriin niin mainitten vielä että myöskään pilkut ja yhdyssanat taikka kirjakielinen teksti muutenkaan ei kuulu tähän blogiin.Toki tiedän missä pitäs ne pilkut ym.olla..ja niitä joskus laitan mutta en jaksa alkaa kiinnittää huomiota noihin koska tämä blogi ei ole oikeinkirjoituksen nurkkaus.Sama pätee siihen tyyliin miten kirjotan..eli samalla tapaa kun puhun.Ei mitään feikkiä vaan aitoa omaa itteä.Ja se vähä teksti minkä tänne kirjottelen niin se syntyy aina kiireessä.Nytkin on kiirus joten laitetaanpa niitä kuvia.

Albumin koko siis  8 1/8"  x  9 1/8" x 3 1/4"  ja senteissä noin 20.5 x 23.5 x 8. Albumissa on 5 sivua plus sisäkansissa taskut.

 

 

IMG_9037.jpg

 

 

 

 

 

IMG_9038.jpg

 

 

 

 

 

 

IMG_9039.jpg

 

 

 

Tässä albumissa on siis 5 sivua jotka kuvastaa lomaviikon 5:ttä päivää. Ja kuten aina, albumissa on myös vihkoja taikka irtonaisia papereita joihinka voi kirjoittaa muistiinpanoja kuvista ym.

 

IMG_9040.jpg

 

 

 

 

 

IMG_9041.jpg

 

 

 

 

 

IMG_9042.jpg

 

 

 

Läpinäkyvä iso tasku jossa ruskea iso fotomatto.

 

IMG_9043.jpg

 

 

 

 

 

IMG_9044.jpg

 

 

 

Vasemmalla puolen on iso tasku jonne voi sujauttaa kuvia tai muuta.

 

IMG_9045.jpg

 

 

 

 

 

IMG_9046.jpg

 

 

 

 

Jokaisella sivulla on vasemmalla alhaalla näkyvä kirjekuori joka avataan narua pyörittämällä ja sinne sisälle voi sitten säilöä mitä haluaa.Kuoret on ruskeita ja olen ne koristellut papereilla.Kuori siis myös kääntyy vasemmalle.Seuraavassa kuvassa näkyy sen takaosa.

 

IMG_9047.jpg

 

 

 

 

 

IMG_9048.jpg

 

 

 

 

 

IMG_9049.jpg

 

 

 

 

 

IMG_9050.jpg

 

 

 

 

 

IMG_9051.jpg

 

 

 

Oikealla raidallisessa isossa taskussa on taiteltuna A4 kokoiset värilliset paperit joihin voi kirjoittaa.Noita siis on muuallakin albumissa.

 

IMG_9052.jpg