Nyt se valtava urakka on tehty. Kuvia oli palautettavana enempi kuin luulinkaan eli 880 kpl. Monessakin vaiheessa iski suuri epätoivo tän projektin toteuttamisesta. Aikaa kun on niin rajallisesti työn ja kotitöiden lomassa.

Tuhoton urakka oli..kaikkia kuvia en ollut tallettanut itselle minnekään, joten piti sitten onkia ne esille ihan Googlen kuvahaulla. Ihan täydellistä siitä ei sitten tullut..kuvien koko jäi melko pieneksi, mutta ei mulla ois ollut mitenkään mahdollista alkaa kuvaamaan kaikkea uudestaan, joten tyydyn tähän. Parempi pienet kuvat kuin ei yhtään kuvaacheekyJoitakin kuitenkin oli pakko kuvata uudestaan, kun niitä ei löytynyt edes kuvahausta.

Onneksi olen luonteeltani tälläänen sisukas, joka ei anna periksi jos on jotain päättänyt tehrä. Nyt pitäs vielä toimittaa se "Plan B" eli tallettaa tämä blogi sinne bloggeriin. Vaihtoa sinne en ihan vapaaehtoisesti tee, koska tykkään tästä vuodatuksen blogi mallista. Toivotaan nyt, että ylläpito ja omistajat ovat ottaneet opikseen, ettei vastaavaa käy. Kuitenkin tähän bloggaamiseen menee paljon aikaa ja tarmoa ja suuren mielipahan se ns.vahinko aiheutti monelle.

Uusia juttuja on jonkin verran täs kesän ja syksyn aikana kertynyt kameraan, joten laitan postia lähipäivinä .