Kesällä sain yllätyspaketin. Ja sielä oli tämä uunituore ScrapQueen designs "My secret garden" kokoelma.Sain tämän ennenkuin se oli julkisesti esittelyssä. Runsaasti on papereita tässä pakkauksessa..Vaikka paketissa lukee 48 paperia ,on niitä todellisuudessa 60kpl.Painatusfirma teki virheen ja tulosti liikaa papereita,mutta sehän oli vain iloinen yllätys :) Näitä voi joko ostaa pakettina taikka itse tulostettuna. Jos ScrapQueen ei ole sinulle tuttu You Tubesta niin tässä linkki kanavalle.

Tämä on jo neljäs ScrapQueen- kokolema jonka hän on minulle lähettänyt.Ensimmäisen Sherlock Holmes nimisen  kokoelman sain niin ikään yllärinä talvella 2021.Siihen liittyvän projektin sain valmiiksi tämän vuoden alussa mutta en ole ehtinyt sitä vielä kuvata tänne.Mulla on myös 2 muuta hänen kokoelmaansa jotka sain ylltyksenä taas postista hakea ja ne tulivat uuden vuoden aattona 2021. Niistä on tarkoitus alkaa tekemään piakkoin niihin kuuluvat projektit..jotka ovatkin melko työläitä. Olen todella nöyrästi kiitollinen ja otettu siitä että olen saanut tutustua häneen ja sitä myöden saanut nähdä etukäteen kuvia tulevista uusista paperi kokoelmista.Tällä hetkellä tiedän kaksi seuraavaa kokolemaa teemaltaan..jännityksellä odottelen mitä siellä seuraavaksi on loihdittu.

Mutta pidemmittä puheitta näistä papereista tulee kohta kuvia uusimmasta albumista jonka sain juuri muutama päivä sitten valmiiksi.Siitä sitten tarinaa ajallaan.
 

IMG_0452.jpg

 

 

 

 

IMG_0453.jpg