Aamulla luin uutisen, että ELIZABETH TAYLOR on kuollut eilen. Todella mykistävää, ELIZABETH oli niitä harvoja elossa olevista oikeista näyttelijöistä, josta pidin todella paljon.

Hänen mykistävä kauneus ja loistava tyyli näytellä oli omaa luokkaansa.

ELIZABETH tuli tunnetuksi jo pienenä tyttönä elokuvista Lassie.

                       

                                         

                                                         Nuori ja kaunis ELIZABETH

                                                                                  

  

                                     Ikääntynyt ja silti kaunis & tyylikäs                           

 

Elizabethilla,  kuten monella muullakin julkkiksella nykyisin on kosmetiikassa oma tuote/tuotteita. Ensimmäinen parfyymi tuli 1987 ..ja se oli Passion, yksi mun suosikki tuoksu. Tämän parfyymin käyttö vaatii käyttäjältä rohkeutta...

                                

 

Muita ELIZABETH TAYLOR parfyymeja, joita käytän on seuraavat

 

                           
 

             

 

 

ELIZABETH tuoksuja on paljon. Näitä ei Suomesta saa. Ainoastaan laivalta olen bongannut yhtä merkkiä, eikä sitäkään takuuvarmasti saa.

Senpä takia parfyymit tilaan New Yorkista, Manhattanilta. Maailman suurin parfyymiputiikki löytyy sieltä. Valikoima on valtava ja erityisen tärkeäksi muodostuu hinta. Koska Suomessa verotetaan kaikesta niin raakasti, on parfyymitkin kalliita. Erityisesti ihmettelen tätä lentokenttien ja laivojen ns. TAX-FREE hinnoittelua.

Esimerkkinä tämä parfyymi jonka laivalta aikoinaan ostin , maksoi (ja maksaa edelleen) 50ml pullo 55 euroa .

Ja kuten yllä olevaa linkkiä klikkaamalla voi huomata, että jenkkilässä 100ml pullo maksaa 19.04 euroa. Kuinka tämä voi olla mahdollista? Se on sitä Suomen verotuspolitiikkaa se. Pätee samalla tavoin kuin bensiinin hinta, jossa hinta muodostuu 75% veroista.

Lisäksi X-Fragrance josta tuoksuni tilaan, lähettää tuotteeni ilman postituskuluja ja kaiken lisäksi paketti kuljetetaan suoraan postilaatikkoon.

No joo..tässäpä tuli oikein montakin eri asiaa, pääasiasta poiketen. Mutta tiivistettynä tuntemukset tälle postaukselle:

 

        *  FOREVER ELIZABETH   *