Ennen Joulua ostin uuden kameran. Kyllästyin tuohon vanhaan, kun sillä ei saa kohtuullisia kuvia kuin ulkona ja nekin laaja-alaisesti. Läheltä ihan turha koittaakaan zoomata..esim. viime kesänä oli kukkapenkissä Liljassa valtavan iso kuoriainen joka oli oudon metallisen hohtoinen ja värikäs..siitä koitin sitten ottaa kuvan ja tällästä jälkeä se  CANON tekee

Ja tässä se syyllinen...CANON POWERSHOT A 530

                     

Uusi kamera onkin sitten jo toiminnaltaankin monipuolisempi ja tällä onnistuu kuvat sisätiloissa hämärässä, mitä CANON ei tee.

 

Uusi kamera NIKON COOLPIX L 110

                        

 

En ole vielä ehtinyt perehtyä ohjeisiin, mutta ihan ns. perus näppäilemällä kuvia olen ollut tosi tyytyväinen, kuvat onnistuu hämärässä, sisällä ja ulkona sekä Zoomatessa. Ainut mikä kuvatessa mättää on se, että mun käpälät heiluu epävakaana, pitäs kai hommata jalustaja lukea niitä ohjeita jotta saa sitten enempi irti kamerasta.

Monenmerkkistä kameraa on tässä vuosien varrella ollut ja pakko sanoa että CANON on huonoimmasta päästä ja NIKON paras. Ja niinpä tuo vanha kamera sitten lahjoitettiin tytölle "leikkikaluksi" ..ei siitä muuksi ole.