Pitkästä aikaa decoupage työ..Tää pöytä on tytön yöpöytänä ollu täälä kotona asuessa.Kun hän muutti omaan asuntoon niin otti sen mukaansa mutta pari viikkoa sitten sain sen palautuksena kun se ei sovikaan sisustukseen jossa värit on valkoista ja mustaa.

Yhtenä päivänä sain töissä idean pöydän tuunauksesta kun mietin noita harrastejuttuja..soitin sitten tytölle ja kysyin että jos tuunailen siitä sen ja sen tyylisen niin kelpaako se sitten sinne vai jääkö se hänen huoneeseensa täälä kotosalla..ja vastaus oli että kyllä se sitten kelpaa.

Ei muuta kuin tuumasta toimeen..tässä on sen alkuperäinen olomuoto.Pöytä osiin ja hioin lakkapintaa reilusti pois.Sen jälkeen valkoista akryylimaalia pintaan ja sinne tänne myös vaaleanvihreetä.Ja kuivumisen jälkeen hieman hiontaa ja valkoista maalia päälle.

Tilasin Servettipuodista nivaskan riisipapereita ja ei kun repimään kuvat sopiviksi ja sommitteluun..sen jälkeen liimaus.Eka kerta kun käytin riisipaperia ja WAU! Todella mahtava paperi käyttää decoupage työssä.Isotkin kuvat meni kuin vettä vaan.Toista se on servetistä  ja skräppipaperista tehdä..niitä oon vaan käyttäny tähän asti mutta nyt kyllä löytyi täydellinen paperi tähän hommaan.

Ja paperithan oon liimannu sillä Erikeeper-vesiseoksella.Mulla on siis lasipurkissa valmiina tuota seosta aina.Vinkki: Mitä ohuempaa se on niin sitä helpommin sen paperin saa kiinni.Toki se ei voi olla ihan vettä mutta kokemus opettaa sen sopivan sekotuksen.Paperien kuivuttua laitoin vielä 3 kertaa liimaa ja pinta on kiiltävä sekä sileä.

 

IMG_6752.jpg

 

 

 

Ja tässä on lopputulos.Vielä pitää maalata nuo reiät ja sitten sen voi luovuttaa omistajalle :)

 

 

IMG_6771.jpg

 

 

 

 

 

IMG_6767.jpg

 

 

 

 

 

IMG_6768.jpg

 

 

 

 

 

IMG_6769.jpg

 

 

 

 

 

IMG_6770.jpg