Kuukausi sitten olin pitkästä aikaa kahvipussi-kurssilla.Edellisen kerran olin 2011 ja sillon tein isomman kassin ja sen jälkeen tein myöhemmin kotona pienemmän kassin.Ne oli pystypunonta tekniikalla tehtyjä.

Tällä kertaa oli ideana käsilaukku.Mallin olin etukäteen kattonu kirjasta Kahvipussin uusi ulottuvuus.Iltalaukku tyylinen.Mutta kuten tuttua kaikki ei aina mee kuin Strömsössä..

Ideana oli tehdä vinopunonnalla Presidentti pussien sisäosasta eli otetaan pois se rapiseva vihree osa ja käytetään hopeapussi...opettaja katsoi väärin ohjeet kirjasta ja mulla oli sitten liian leveät suikaleet siihen ja liika vähän..no ei se mitään päätin että kyllä se käy leveämmälläkin suikaleella.Pääasia että oppii vinotekniikan.

Täytyy kyllä sanoa että oli aika hankala alotus..kyllä se siitä sitten alko sujua.Mutta oli kyllä todella työläs ja laukusta tuli tosi tukeva.Malli sitten muuttuikin ihan vahingossa kun sitä siinä muotoiltiin kasaan punonnan jälkeen ja parilla käden liikkeellä laukusta tuli paljon hienompi  malli kuin alkuperänen suunnitelma joten olen tyytyväisempi tähän ratkasuun.

Pusseja tähän meni 30 kpl. Laukun korkeus on 15cm +kahva ja leveys on 19cm.Laitoin vielä ketjunpätkän kahvassa oleviin lenkkeihin niin sitä voi myös pitää olalla.

 

 

IMG_6971.jpg

 

 

 

 

 

 

IMG_6972.jpg

 

 

Ja koska nälkä taas kerran kasvo syödes niin piti sitten tehdä toinenki laukku.Sitä en kerenny kuin pikkasen alottaamaan kurssilla sen verran että sain ohjeet miten se tehdään.Tosin esivalmistelut olin tehnyt kurssipäivien välis joten se kokoaminen jäi kotihommiks siis.

Tää laukku on tehty neliöpunonta tekniikalla.Elikkäs laukku on tehty 5 eri neliöpalasta.Jokaseen neliöön tuli 12  taiteltua suikaletta.Ja kahvipusseja käytin 30 kpl..koska halusin käyttää vain kohdat joissa on tuo kultanen neliö jossa lukee Paulig ja Juhla. ( Laukku on sisäpuolelta punaruskea eli sielä ei oo mitään tekstiä tai kuviota. ) Muutoin yhden pussin ois voinu leikata 4 osaan ja ei ois menny hukkaan mutta en halunnu mitään muuta kuvioita eli 2 palaa per pussi tuli.

Sen enempää en selostele miten nää on tehty kun näitä ohjeita voi kattella muualta.Kun en muutenkaan keskity blogissa ohjeisiin tai resepteihin syvällisemmin.

 

Tähän tuli samanlainen kahva ja ketjunpätkää.Laukun mitat 15cm +kahva x15cm.

IMG_6968.jpg

 

 

 

 

 

 

IMG_6967.jpg

 

 

 

 

 

 

IMG_6969.jpg

 

 

 

 

 

 

IMG_6970.jpg

 

 

 

 

Ja molemmat laukut vielä yhdessä

 

IMG_6973.jpg