Korutarvikekätköissä on aivan liikaa ylijäämä komponentteja , jotka vain odottavat ja odottavat jotain tuotosta. Eilen ennen töihin lähtöä tein muutaman parin  korviksia..ja sain idean, jotta laitanpa projektin käyntiin nimeltä 52 paria korviksia. Jaa minkä takia just 52 paria? Ja miksi just korviksia? Vuoden jokaselle viikolle yksi pari. Ja korvikset on mulle sama kuin parfyymi, eli ilman niitä en lähde minnekään, korvikset on ikäänkuin se puuttuva vaate, jos sitä ei ole.Ja ylipäätänsäkin kyllä naisen kuuluu käyttää koruja, ( ja miehellekin korut sopii, onneks mun mies käyttää kaulakorua sekä ranneketjua..se on niiiin hottia :D ) se on ikäänkuin se piste iin päälle..anyway heräsin ehkä hiukan myöhään tähän ideaan, mutta onhan tässä aikaa vuoden loppuun saakka tehdä niitä. Näin alkuun niitä varmasti syntyy useampi pari..jahka tuo pihatyökausi alkaa niin voi olla, että silloin ei synny mitään..paitsi sadepäivinä.

Ja pitäs sitä keretä muutakin harrastaa..itseasiassa viime viikonloppuna oli yksi projekti menossa äipän kanssa..siitä myöhemmin ja muutamasta muustakin jutusta , jotka on jäänyt tänne laittamatta viimekesän Vuodatuksen kaatumisen takia.

Näin ens alkuun laitan 2 paria julki..lisää sitä mukaa kun kerkiän.

 

Aasialaisia Kristallirondelleja ja lankana käytin Craft Wire Silver-Non Tarnish eli hopeoitua kuparilankaa, joka on käsitelty niin, ettei se tummu. Koukut Hopeaa.

DSCN3893-normal.jpg

 

DSCN3895-normal.jpg

 

Lasisydämiä ja metallirondelleja..

DSCN3890-normal.jpg

 

DSCN3891-normal.jpg