Monta kertaa on mielessä muhinut että pitäs laittaa tänne hiukan noita mun Vintage intresseistä jotain juttua niin aloitan nyt parhaimmasta päästä. Elikkäs tämä senkki on rakkaiden Mumman ja Papan omaisuutta ollut. Mummasta aika jätti v.-98 ja Papasta kesäkuussa kuluvaa vuotta.

Tarkkaa vuosilukua en tiedä milloin hankittu, mutta mitä ilmeisemmin 50-luvun tyyliä. Senkin takaseinässä on paperilappunen jossa ilmenee eräs Lahtelainen puusepänverstas jossa valmistettu, ja huonekaluliike jonne toimitettu. Harmi ettei sitä vuosilukua mainita. Jokatapauksessa olen hyvin iloinen että sen sain, koska yhtä huonetta ollaan suunniteltu sisustettavaksi 40-50 luvun henkeen. Eli Tädilleni ja Sedilleni ISO KIITOS siitä, että sain toteuttaa unelmani mm. tämän huonekalun kohdalla.

Muistan kuinka  lapsuudessa jo ihailin mielessäni joitakin heidän vanhoja tavaroita, kuten tätä senkkiä. Ja esim. vanhanajan mustavalko leffat oli mun mielestä sillon jo hienoja. Se kokonais tyyli ihmisten tavassa pukeutua, puhua ja elää oli niin mielenkiintoisen tuntuista. Liekö sitten sieltä lapsuudsta tämä Vintage "hulluus" juontanut juurensa Kuvassa näkyvä lamppu on aikoinaan kirppikseltä hommattu..liekö miten vanha sitten, en tiedä, mutta sopi hyvin näiden verhojen kanssa.  Viime vuonna kun jouluostoksilla oltiin, niin bongattiin kuvassa näkyvä uustuotannon Retro-putkiradio.  Pitihän se ostaa ja tänne sopii kuin nakutettu.

Tässä huoneessa ei aivan näin tyhjää ole miltä näyttää..piti vain siirtää pois muut jutut etteivät ns. pilaa näkymää Ikkunaa vastakkaisella seinällä on akvaariosysteemi ja muutoin tässä huoneessa on tällä hetkellä Rottinki kalusto joka saa kohta kyytiä. Jahka saadaan kauan kestänyt wc- remppa valmiiksi niin on aikaa keskittyä tähän projektiin.